"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/10/2014

MÉS inicia les Primàries Per Palma

El projecte municipal informa els veïnats i veïnades que ja es poden inscriure al cens i presentar la seva candidatura a integrar la llista electoralMÉS per Palma anima a tota la ciutadania a participar d’aquest procés obert de #PrimariesPerPalma, un procés de participació i radicalitat democràtica, transparent, honest i assembleari. Els voluntaris de Palma junt amb els actuals regidors a Cort duen a terme la campanya Palma, barri a barri, poble a poble! per compartir experiències i escoltar les propostes ciutadanes, i ara també per informar a tots els veïnats i veïnades de Ciutat d’aquest procés de Primàries obertes.

 

“MÉS posa en pràctica allò que demana a les institucions, feim el que diem”, afirma la regidora Neus Truyol. “Mentre altres partits estan pendents de decisions de cúpules o de Madrid, MÉS per Palma construirà les llistes electorals amb la ciutadania, perquè el 100% de la llista serà escollida directament a través dels vots dels veïnats i veïnades de Palma. Avançam cap a la democràcia participativa”.

 

Després que l’Assemblea de MÉS per Palma aprovés per unanimitat els reglaments Específic i Genèric el passat mes de setembre, ara s’obre el període d’inscripció al cens que durarà fins el 6 de novembre. Aquesta inscripció es pot fer omplint un formulari en paper que està disponible a totes les seus de MÉS, i també a través d’Internet a la plana web www.mespermallorca.cat/primaries.

 

Palma segueix el mateix calendari que s’ha aprovat per escollir els membres de la llista electoral al Consell de Mallorca i al Parlament de les Illes Balears. I per tant, també del 15 al 29 d’octubre s’obre el període per presentar les candidatures a encapçalar la llista o a formar part de la resta de la llista.

 

Entre l’1 i el 15 de novembre es duran a terme assemblees obertes per donar a conèixer totes les candidatures presentades. I el dia 15 d’octubre es celebrarà la votació presencial en els diferents punts de votació que s’habilitaran a Ciutat i per Internet.

 

Les primàries seran obertes a tota la ciutadania major de 16 anys i que comparteix els valors de radicalitat democràtica, ecologisme, soberanisme, justícia social,... que defineixen MÉS. Qualsevol ciutadà o ciutadana hi podrà participar, gratuïtament, tant per votar com també per presentar-s’hi i ser elegit o elegida.

 

Podeu trobar tota la informació a través de:

www.mespermallorca.cat/primaries

www.mesperpalma.cat


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: