"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/10/2014

MÉS afirma que la gestió del Partit Popular en els casals de barri és caòtica

Antoni Noguera acusa la regidora de Participació mala planificació en els calendaris dels concursos públics.El regidor de MÉS per Palma considera inacceptable que el mateix dia que havien de començar els tallers als Casals de Barri de s’Escorxador i Son Cotoner els usuaris han rebut una carta de l’Ajuntament de Palma anunciat l’ajornament de l’inici en “les properes setmanes”. 

 

“Aquest és un exemple més de la gestió pèssima del Partit Popular en relació a la planificació del calendari que han de tenir els concursos públics, i sobretot, aquells que afecten directament als ciutadans de Palma. És intolerable que els veïnats i veïnades de Palma es vegin perjudicades perquè les coses a Cort no s’han fet bé. A més, la carta informativa als usuaris de S’Escorxador i Son Cotoner es va enviar un dia abans per correu electrònic i molts d’ells es personaren dimarts per començar els cursos. És caòtic ”.

 

Aquest és el contingut de la carta enviada: 


CARTA ENVIADA DE L’AJUNTAMENT DE PALMA ALS USUARIS

 

SUSPENSIÓ TEMPORAL DE L’INICI DEL CURS

 

Atesa la suspensió cautelar de l’adjudicació del servei d’activitats educativoculturals dels Casals de Barri de l’Escorxador i Son Cotoner, l’Ajuntament de Palma informa que:

 

Aquest dimarts dia 14 d’octubre no es podran iniciar els tallers programats. Es preveu que l’inici de les classes es pugui realitzar al llarg de les properes setmanes. Us mantendrem informats. Per tal de no perjudicar a les persones usuàries, està previst poder recuperar totes les sessions que no s’hagin pogut realitzar.

Disculpau les molèsties.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: