"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/10/2014

“Cort s’ha de posicionar clarament en contra de l’ampliació del port del Molinar”

Antoni Verger, portaveu del grup municipal, alerta que el PP de Cort vol delegar als tècnics la decisió sobre el projecte del Club Marítim com una argúcia per avalar-lo “La decisió sobre l’ampliació brutal del Molinar és una qüestió política i no tècnica. S’ha de basar en el model del barri i la façana marítima que volem”En el darrer ple de l’Ajuntament de Palma, el PP va aprovar en solitari una proposta per tal de “convocar una comissió tècnica municipal pel de valorar el nou projecte per a la remodelació del Club Marítim del Molinar”. Una proposta alternativa a la del grup MÉS, que demanava rebutjar el projecte del club per desproporcionat.

 

“El PP va aprovar aquesta moció amb l’objectiu de delegar en informes tècnics la decisió sobre l’ampliació del port del Molinar. Però temem que aquesta estratègia només sigui una argúcia del PP per acabar donant el vistiplau a l’ampliació brutal del port”.

 

Antoni Verger insta al PP de Cort a posicionar-se clarament i de forma urgent en contra d’aquest projecte. “Desconfiam de l’estratègia del PP perquè desconeixem en quins criteris es redactarà tal informe, o quines àrees d’urbanisme seran les encarregades de redactar-lo, etcètera”. Per això, demà en el Consell de Gerència d’Urbanisme de Cort el PP haurà de respondre a les següents preguntes:

           A quins tècnics/àrees del departament d'Urbanisme s'ha cursat la sol·licitud d'informe sobre el port del Molinar?

           Quin és l'objecte exactament de l'informe o informes? Quina pregunta o preguntes exactament han de contestar els tècnics a qui es sol·licita informe o quines qüestions tècniques i urbanístiques han de resoldre?

           Voldríem tenir accés als oficis on es cursen les sol·licituds d'informes.

El futur del port del Molinar és una decisió política, basada en el model de barri i port que volem, en la façana marítima que volem tenir en un futur. No és una qüestió tècnica. Per tant el segon projecte s’ha de rebutjar i qualsevol decisió que no sigui en aquest sentit suposarà una amenaça per al barri i el veïns i veïnes del Molinar”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: