"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 10/10/2014

Antoni Noguera: “exigim a Cort cases per a les persones que no en tenen”

El regidor de MÉS per Palma i la PAH presenten una proposta per crear urgentment un Parc de 100 d’Habitatges de Lloguer Social, amb preus que no superin el 20% dels ingressos de les persones i famílies usuàries “L’Ajuntament té els doblers per crear aquest parc. Ara sol falta voluntat política i prioritzar les necessitats de les persones, i no dels bancs”MÉS per Palma ha registrat avui una proposta perquè sigui debatuda en el proper ple del dia 30 d’octubre amb l’objectiu d’insistir en la creació d’un Parc d’Habitatges de Lloguer Social. “Cal fer-ho i de forma urgent!”. Antoni Noguera ha presentat la proposta al registre de la Secretaria del Ple junt amb Àngela Pons, portaveu de la Plataforma d’Afectat per la Hipoteca, així com altres membres de la plataforma ciutadana.


“Els desnonaments a Palma no s’estan aturant, les famílies i les persones més vulnerables estan pagant les conseqüències d’aquesta crisi econòmica i social. Per això, exigim a Cort que ha de dedicar més esforços i més doblers a lluitar contra aquesta realitat. Basta de posar pedaços. La gent necessita solucions”.


El regidor Antoni Noguera recorda que Cort s’ha gastat durant tot el 2013 més de 316.000 euros en pagar pernoctacions a hostals a persones que no tenien sostre. Una despesa que és un pedaç. “Cort ha de garantir segones oportunitats a les persones, i això comença per una feina i una casa”.


Així mateix, la PAH ha recordat que segons l’INE a Balears ja s’han produït enguany 1.419 execucions hipotecàries, sol durant els sis primers mesos de l’any. Per tant, “de seguir aquest camí acabarem l’any amb més de 2.800 execucions hipotecàries. És a dir, més de 1.000 persones quedaran sense casa a Palma enguany, i Cort que fa? Dir que no hi ha doblers per tenir habitatges de lloguer social? És una vergonya inacceptable”.


Per la seva part, la portaveu de la PAH Àngela Pons exigeix al batle Isern i el govern de Cort que defensi els ciutadans enfront els bancs. “No demanam miracles, demanam que compleixin la llei i es posin al costat de les persones“.


Us adjuntam imatges i la proposta registrada avui.

ť
Documents

Proposta a Cort relativa al Parc d'Habitatges de Lloguer Social (45 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: