"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/10/2014

Els JEN-PSM s’adhereixen a la campanya ‘Esquerres pel #SíSí’

Els joves del PSM-Entesa s’han sumat a la campanya amb l’objectiu de reafirmar el seu compromís amb la participació ciutadana i el dret a l’autodeterminació dels pobles.Els Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM s’han adherit avui a la campanya ‘Esquerres pel #SíSí’ sorgida arran de la mobilització popular esdevinguda a Catalunya en favor del dret a decidir. Aquesta campanya troba també els seus fonaments en les massives mobilitzacions socials impulsades arreu dels Països Catalans durant la darrera dècada. Amb aquesta adhesió, els JEN-PSM pretenen reivindicar el dret a l’autodeterminació dels pobles, principi fonamental dels drets humans, com un requisit indispensable de qualsevol democràcia.

 

Tal i com es desprèn del manifest de la campanya, els Joves del PSM-Entesa entenen l’exercici d’aquest dret com una oportunitat per a la construcció d’un país governat per la majoria i al servei de la majoria, acabant amb el règim d’una minoria adinerada i corrupta que només vetlla pels seus interessos.

 

D’aquesta manera, els JEN-PSM es proposen posar de manifest que les reivindicacions socials i la lluita nacional són indissociables i, consegüentment, se subscriuen al parer de la campanya que comprèn la independència com a eina per a la construcció d’un futur superador de totes les desigualtats i les injustícies.

 

Finalment, amb l’adhesió a la campanya “Esquerres pel #SíSí”, els JEN-PSM volen mostrar tot el seu suport al procés engegat al Principat, sense renunciar a la unitat dels Països Catalans, així com també condemnar l’actitud profundament antidemocràtica amb la qual l’Estat espanyol ha encarat aquest afer.  


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: