"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/10/2014

MÉS per Palma denuncia la brutor a Es Capitol, Arxiduc i Plaça de Toros

Antoni Noguera: “Les visites als barris i pobles és el nostre principal mitjà de comunicació amb els veïnats i veïnades: és imprescindible per construir el nostre projecte i també detectar els principals problemes de ciutat”

MÉS per Palma ha visitat aquest dimecres el barri del Capitol, Arxiduc i plaça de Toros per obrir les propostes a la ciutadania, reunir-se amb els veïnats i veïnades i animar a tothom a participar de les Primàries de MÉS. Però també ha servit per escoltar les principals queixes i preocupacions dels veïns de la zona, i entre aquestes destacam la brutor i la deixadesa dels contenidors més pròxims a la plaça Fleming.

 

Com es pot comprovar a les imatges adjuntades a aquesta nota, els contenidors acumulen fems, vidres, objectes voluminosos i en molts casos estan romputs. És per això que farem arribar una denúncia a EMAYA perquè resolgui aquesta lamentable situació que afecta a aquesta zona en concret, però que és generalitzada arreu de Ciutat.

 

“El grup MÉS ha denunciat en repetides ocasions l’estat de deixadesa i degradació que presenten molts barris de Palma, ens hem fer ressò de les denúncies ciutadanes. Però la situació, lluny de resoldre’s sembla que s’enquista”. El regidor Antoni Noguera alerta que a la mateixa plaça Fleming s’ha detectat una caixa de llums que no està degudament tancada i protegida, i que per tant s’ha de solucionar immediatament.

 

D’altra banda, MÉS ha instal·lat una taula informativa a la plaça Fleming per repartir informació, resoldre dubtes i recollir propostes. Però també per explicar el procés de Primàries que s’inicia el proper dimecres 15 d’octubre amb el període d’inscripció al cens. Els regidors i voluntaris de MÉS també han fet un recorregut pel carrer Arxiduc i la zona de la Plaça de Toros. 

 

L’objectiu de la campanya “Palma, barri a barri!” és visitar i recórrer més de 30 barris i pobles amb activitats i taules informatives en els propers tres mesos. I el calendari preveu visitar en les properes dues setmanes d’octubre els barris del Centre, Establiments, Son Espanyolet, el Rafal Vell i el poble de Son Ferriol.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: