"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/10/2014

El PSM-Entesa dóna suport al dret de decidir com una eina per superar les desigualtats i les injustícies

Els mallorquinistes s’adhereixen a la campanya “Esquerres pel #SíSí”El PSM-Entesa referma el compromís amb el dret de decidir de la ciutadania i dels pobles sobre totes aquelles qüestions que els afecten, com una eina per superar les desigualtats socials i les injustícies. El partit mallorquinista ha decidit donar suport a la campanya “Esquerres pel #SíSí”, impulsada per organitzacions i per persones vinculades als moviments socials de Catalunya per reivindicar la celebració de la consulta popular del proper 9 de novembre i a favor del doble “Sí”.

 

El manifest de la campanya explica que “les grans mobilitzacions populars que han tingut lloc durant els darrers anys al voltant dels drets nacionals, socials i democràtics han estat claus perquè alguns canvis que fa uns anys semblaven impossibles, ara hagin deixat de ser-ho”. Assenyala que “aquesta mobilització popular s’ha trobat amb la tossuda negativa de les institucions espanyoles a adequar la legalitat a la reivindicació d’autodeterminació”.

 

Segons els promotors de la campanya, la consulta popular del 9 de novembre suposa “una oportunitat i, a les nostres mans, una eina molt potent per a la construcció d’un país governat per la majoria i al servei de la majoria, acabant amb el règim d’una minoria adinerada i corrupta que només vetlla pels seus interessos. Podem construir un país que garanteixi uns sistemes educatiu i sanitari públics i de qualitat, el dret a l’habitatge, a les pensions públiques i a un lloc de treball digne. Un país que protegeixi el territori i promogui la cultura i on no tinguin cabuda les discriminacions per qüestions de gènere, d’orientació sexual, d’origen o de qualsevol altra mena”.

Enllaços

Més informació de la campanya 'Esquerres pel #SíSí'


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: