"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/10/2014

“El PP ha començat la campanya electoral, proposa ara mesures econòmiques”

Neus Truyol, regidora de MÉS per Palma, afirma que l’aplaçament dels imposts als aturats és una mesura electoralista i assistencialista “Hi ha alternatives per a una fiscalitat més justa: qui més té, més paga. Tot el contrari del que està fent el PP”
MÉS per Palma acusa al batle Mateu Isern i el seu equip de govern d’impulsar ara mesures econòmiques amb l’únic objectiu de netejar la seva imatge pública, sobretot ara que s’inicia el darrer curs polític abans dels comicis municipals del maig del 2015.


“Primer aproven congelar l’IBI, després el batle treu pit de la seva gran gestió, i ara el responsable d’Hisenda proposa una mesura assistencialista als aturats. Estan en plena campanya de neteja de la seva imatge”. La regidora Truyol afirma que és molt evident la intencionalitat d’aquestes mesures, però el PP pressuposa que els veïnats i veïnades de Palma no tenen memòria i no recorden que aquest PP és el mateix responsable de:


           Polítiques socials i econòmiques d’esquenes a la gent i amb greus retallades

           Barris obrers abandonats, sol han governat per als veïns de Jaume III

           Nul·les polítiques per fomentar la reinserció laboral

           Retallades a l’àrea de Serveis Socials

           Empitjorament del servei d’EMAYA

           Encariment del transport públic de l’EMT, etcètera.


En tot cas, la regidora del grup MÉS afirma amb contundència que aquesta mesura per als aturats que els permetrà aplaçar el pagament dels imposts municipals encaixa tan sols en el model assistencialista del Partit Popular. “Però les persones aturades necessiten feina, recuperar la seva autonomia, i no posposar pagaments”.


“Els veïnats i veïnades de Palma no necessiten missatges triomfalistes o mesures electoralistes, necessiten solucions i segones oportunitats”.


Doble moral del PP vs. alternatives fiscals


En aquest sentit, el grup municipal MÉS ha presentat sempre alternatives a l’actual sistema fiscal que permetin obtenir una fiscalitat més justa: qui més té, paga més. Tot el contrari del què està fent el PP, que permet blindar a tots els nivells les mesures fiscals que afavoreixen als més rics.


“Mentre els defraudadors i corruptes poden acollir-se a les amnisties fiscals per esborrar les seves vergonyes, els ciutadans reben la caritat del PP que els permet pagar fins a dos anys més tard, però pagar religiosament”. Neus Truyol acusa al PP de doble moral.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: