"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 06/10/2014

Educació no ha retirat l’amiant de les 11 escoles i instituts de Palma

El regidor de MÉS per Palma Antoni Noguera acusa de deixadesa a la conselleria i la regidoria de Cort per no presentar un calendari i iniciar els treballs de retirada i substitució de les plaques d’uralita i estructures amb amiantMÉS per Palma recorda que el Ple de l’Ajuntament va aprovar per unanimitat el passat mes de març una proposta presentada per Antoni Noguera i a través de la qual l’equip de govern es comprometia a :

instar a la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears a calendaritzar la retirada d’aquest material nociu per la salut dels infants, joves i mestres i assegurar la inversió per a realitzar-ho.


“Hem perdut l’estiu, han passat cinc mesos sense que s’hagi fet absolutament res. Aquesta ha de ser una qüestió prioritària, estam davant un problema de salut.”


Noguera alerta que a Balears són 26 escoles i instituts, dels quals 11 són de Palma:


 1. CEIP Es Pil·larí
 2. CEIP Es Pont
 3. CEIP Miquel Pòrcel
 4. CEIP Jaume I
 5. CEIP Aina Moll i Marquès
 6. IES Emili Darder
 7. IES Francesc de Borja Moll
 8. IES Guillem Sagrera
 9. IES Juníper Serra
 10. IES Politécnico
 11. IES Son Rullan

 

MÉS per Palma va presentar la proposta fa molts mesos a Cort i al Parlament sent plenament conscients de la dificultat de dur a terme aquesta retirada i substitució dels materials. Per això, insisteix Noguera “varem demanar un calendari en el qual es prioritzin els centres que estan més afectats” amb l’objectiu d’iniciar el més aviat possible els treballs de retirada”.


“Però està comprovat que la Conselleria d’Educació té un funcionament desastrós i caòtic, i està més centrada en altres qüestions ideològiques impositives, que pot tenen a veure amb la qualitat de l’educació i les instal·lacions educatives”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: