"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/10/2014

MÉS qualifica d’inacceptables i insolidàries les paraules d’Oriol sobre dones en edat fèrtil

La diputada Fina Santiago ha instat a Inspecció de Treball a investigar si en els últims 15 anys Oriol ha contractat a dones d’entre 25 i 45 anysLa portaveu adjunta del Grup MÉS, Fina Santiago, ha qualificat avui d’”inacceptables i insolidàries" les declaracions de la presidenta del Cercle d'Empresaris, Mónica Oriol, "per un doble motiu", perquè "és una dona, que és mare i perquè representa als empresaris".

 

Santiago s'ha expressat així després que la presidenta del Cercle d'Empresaris hagi desencadenat la polèmica al afirmar que prefereix "contractar dones majors de 45 anys o amb edats inferiors als 25 anys per evitar embarassos".

 

Segons Santiago, les declaracions d’Oriol vulneren la Constitució Espanyola i ha manifestat que "si la mantenen en el càrrec vol dir que els empresaris als quals representa estan d'acord amb el que diu Oriol". "Lamentablement, hi ha coses que, encara que pensàvem que estaven superades, no ho estan", ha afegit la diputada del Grup MÉS.

 

La portaveu adjunta del Grup MÉS ha demanat a Inspecció de Treball que investigui si en els últims 15 anys Oriol ha contractat a dones d’entre 25 i 45 anys ja que "una estratègia empresarial basada en excloure les dones que poden quedar-se embarassades atempta contra la igualtat de les persones".

 

Respecte a les declaracions del Secretari General del PSOE, Pedro Sánchez, el qual va proposar funerals d'Estat per a víctimes de violència de gènere, Santiago ha dit que les polítiques d'igualtat i de gènere "no necessiten cops d'efecte i frases vistoses; el que realment necessiten és que es destinin recursos, que s'eduqui".


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: