"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/07/2014

Els veïnats de Son Roca i MÉS per Palma aconsegueixen canviar el traçat del gasoducte i evitar la destrossa d’una zona verda important

“Les obres havien de començar aquest dilluns però hem aconseguit el compromís del regidor d’Urbanisme per fer soterrar el gasoducte seguint el carrer de Son Puig i no per dins el parc municipal”. Antoni Verger es reuneix avui amb el director de la CMBA per abordar la qüestióMÉS per Palma ha recollit la denúncia i la preocupació dels veïnats de Son Roca, Son Roqueta i Son Puig davant la imminent construcció del gasoducte soterrat en el seu pas per aquests barris de Palma. Els veïnats estaven alarmats ja que el traçat inicial travessava el parc municipal de Son Puig Torrent i suposava una gran destrossa irreparable i desproporcionada d’una gran zona verda.

 

“El regidor d’Urbanisme s’ha compromès avui en la reunió del Consell de Gerència d’Urbanisme a fer tot el possible per canviar el traçat del gasoducte soterrat en el seu pas per Son Roca i la Vileta”. Antoni Verger es mostra satisfet per la reacció de l’equip de govern del PP a Cort. “L’alternativa és tan evident que era innegable el canvi de traçat”.

 

El tram que havia de passar per dins el parc municipal i destrossar una gran zona verda i més de 50 arbres, ara discorrerà pel vial paral·lel, és a dir el carrer de Son Puig. Els veïns i el grup municipal estan satisfets per aquesta bona notícia.

 

“El traçat iniciat per Son Roca suposava una afectació desproporcionada, poc justificada i irreparable, quan l’alternativa més directa i més curta és molt evident”, afegeix Verger, qui aquest dissabte va registrar una petició per paralitzar les obres de construcció i canviar el traçat, com així ha estat finalment.

 

Reunió amb CBMA

Aquest migdia el portaveu de MÉS per Palma s’ha reunit amb el director de la Comissió Balear de Medi Ambient (CBMA), José Carlos Caballero, per analitzar aquesta alternativa en el traçat del gasoducte en el seu pas per Son Roca i la Vileta.

 

Caballero ha corroborat que per a la CBMA el millor traçat també és el que transcórrer pel carrer Son Puig. “La CBMA aposta també per aquesta alternativa per tal d’evitar la destrossa de la zona verda del parc”, conclou Verger després de la reunió.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: