"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 15/07/2014

MÉS proposa una nova Escola Oficial d’Idiomes a Palma

Davant l’augment exponencial de les sol·licituds en els cursos d’anglès, l’actual EOI té greus dificultats per respondre a la demandaEl diputat del grup parlamentari MÉS, Nel Martí, i el regidor de MÉS per Palma a Cort, Antoni Noguera, alerten que en aquests moments la demanda d'anglès a l'Escola Oficial d'Idiomes s'ha incrementat de forma molt important, i consideren que és bo. Per altra banda, l'opció de la Conselleria és la d'admetre totes les sol·licituds d'inscripció per a l'aprenentatge d'aquest idioma.


“Això està duent a l'actual Escola de Palma a suportar greus dificultats, que en alguns casos es tradueix en la impossibilitat de poder respondre a la gran demanda”. El diputat menorquí Nel Martí afirma que aquesta és la principal motivació per la qual està justificat que es posi en marxa la creació d’una nova Escola Oficial d’Idiomes a Palma.


“El passat curs escolar, 2013-2014, l'EOI de Palma va comptar amb més de 8000 alumnes, i aquest proper curs el nombre de preinscripcions s'ha incrementat de forma substancial. En aquest moments hi ha 4.800 preinscripcions més que el curs passat”, ha afirmat Antoni Noguera, regidor de MÉS a Cort.


MÉS considera que l'actual escola, tant pel que fa a l'espai com al professorat, és inviable per respondre a la demanda actual, i per tant, si es vol donar resposta a la demanda és imprescindible crear una nova escola. “No és viable ni incrementar ràtios ni baremar llistes. L'opció ha de ser incrementar l'oferta pública, per a un aprenentatge d'anglès accessible i de qualitat”, afegeix el diputat Martí.


MÉS aposta per potenciar l'aprenentatge de totes les llengües i afavorir el multilingüisme, des d'una oferta pública i accessible a tothom.


Nel Martí anuncia que presentarà una proposta al Parlament en aquest sentit, i el regidor de Palma també a l’Ajuntament de Ciutat per instar a la Conselleria d’Educació a iniciar els tràmits pertinents.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: