"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/07/2014

Antoni Noguera: “Convertirem el Festival de Bellver en l'esdeveniment cultural de referència a l'estiu a la Mediterrània”

El regidor de MÉS per Palma lamenta que la mala gestió i promoció d'aquest festival impedeixi l'èxit que mereix. “Tenim els millors músics i un entorn privilegiat i hi hauria d'haver coes per entrar-hi"MÉS per Palma considera que la gestió, distribució i promoció, del Festival de Música Castell de Bellver ha de ser màxima per aprofitar tot el potencial d’atracció de públic i de promoció de l’oferta cultural de Ciutat. “Però els actuals gestors públics no creuen en la cultura com a indústria i motor per a sortir de la crisi i sobretot com a eina per canviar el model turístic”, afirma Antoni Noguera.


El regidor a Cort lamenta que la promoció hagi estat ínfima i que per tant les actuacions d’aquest festival hagin passat més desapercebudes del que hauria de ser. “És responsabilitat dels organitzadors garantir la màxima difusió aquí i a l’exterior d’un festival de primer nivell. Hi hauria d’haver coes per entrar a gaudir d’un esdeveniment d’una qualitat tan alta”.


En aquest sentit, Noguera afegeix que aquest festival i la promoció de la nostra cultura i tot el seu potencial són l’eix sobre el qual s’ha de sustentar el canvi de model turístic que Palma i Mallorca necessiten. “En plena temporada turística, hem d’aprofitar al màxim aquesta activitat cultural per exportar la imatge que volem de la nostra ciutat, i no la de Magaluf”.


“La cultura i el patrimoni són els valors que hem de potenciar perquè aquesta són la veritable imatge de la Palma que volem. Tenim una qualitat artística de primer nivell i un castell com és el de Bellver amb una de les millor acústiques del món. Si el PP no ho sap fer, nosaltres sí convertirem el Festival de Bellver en l’esdeveniment cultural de referència a la Mediterrània”, conclou Noguera.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: