"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/07/2014

David Abril: “La nova Llei de Ports acabarà amb l'essència dels ports mediterranis”

El diputat del grup MÉS ha intervingut aquest divendres en un debat obert amb pescadors a Pollença per analitzar les conseqüències que suposarà per als ports de les Illes Balears: “llaüts davall una figuera i ports exclusius per a iots de luxe”La Llei de ports de les Illes Balears ha estat aprovada a principis d'aquest mes de juliol al Parlament amb els únics suports del Partit Popular i amb el rebuig a les esmenes presentades pel grup parlamentari MÉS. Amb tot, MÉS per Mallorca considera necessari informar als ciutadans de les conseqüències negatives que tindrà aquesta llei i que transformarà els ports de les nostres illes tal i com els coneixem fins ara.

“No s'han preservat els drets de petits usuaris d'embarcacions. Al contrari, amb aquesta modificació de la Llei de ports, el Govern aprofita per donar més poder a la iniciativa privada en la gestió de les instal·lacions portuàries”. De la mà de MÉS per Pollença i Tomeu Cifre, David Abril ha intervingut aquest divendres vespre al Port de Pollença per explicar l'afectació d'aquesta llei als interessats, principalment petits pescadors i propietaris d'embarcacions recreatives.

Tots els assistents han coincidit en el problema que es generarà en relació als amarrament ja que “els preus arribaran a ser inassumibles”, segons el diputat Abril. Els pescadors han afirmat que s'estan organitzant perquè estan indignats amb aquesta llei i les seves conseqüències.

No volem que els llaüts acabin davall una figuera, com ja està passant, perquè els preus dels amarraments serà inassumible. No volem que es perdi l'essència de ports mediterranis i acabin sent ports exclusius per a iots de luxe”, ha afirmat David Abril.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: