"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/07/2014

Més de 80 persones participen en l'Assemblea oberta de MÉS per Binissalem

Biel Barceló i Fina Santiago, coportaveu de MÉS per Mallorca, han estat presents en l'acte de presentació de l'agrupació local i el debat obert sobre el present i el futur de BinissalemMÉS per Mallorca es consolida en els municipis i segueix presentant la formació de les agrupacions locals a través de trobades, debats i assemblees obertes. Aquest divendres ha estat el torn de Binissalem, on més d'una vuitantena de persones hi han acudit per participar en la presentació de MÉS per Binissalem i per fer propostes i preguntes als coportaveus de MÉS per Mallorca, Biel Barceló i Fina Santiago.

“Obrim MÉS a la participació directa, volem un canvi de model social, econòmic i polític i ho fem apostant per la radicalitat democràtica”, ha afirmat Barceló en una de les seves intervencions. Ha afegit també que MÉS és “l'instrument que volem que estigui present a tots els municipis perquè sigui allà on les persones pugueu decidir quins canvis voleu i com els hem de dur a terme. Entre tots i totes hem de fer possible el canvi i recuperar el futur que el PP ens està robant: en drets socials, en serveis públics, perjudicant els sectors més vulnerables, etcètera”.

Per la seva part, Fina Santiago ha fet èmfasi en la necessitat de recuperar el dret a l'accés i la qualitat dels “serveis públics com a eina de redistribució de la riquesa i la igualtat d'oportunitats”. També hi ha intervingut Joan Lladó, com a membre de MÉS, i ha incidit en un necessari canvi de model de finançament per poder “decidir des d'aquí en què volem invertir els nostres imposts”.

Transparència i participació directa

Els assistents al debat han plantejat moltes qüestions i molt diverses. I una de les quals ha estat la convocatòria de eleccions primàries per a la configuració de la llista electoral. Biel Barceló ha animat a tothom qui en vulgui formar part simplement que faci una passa endavant per participar-hi. “És molt senzill i volem que hi sigueu tots. En les primàries i en la construcció del present i el futur que voleu per a Binissalem”.

També hi han intervingut els actuals regidors al consistori municipal, Bartomeu Abrines i Pere Daniel Pol, per remarcar que MÉS per Binissalem és un espai de trobada, proposta i acció de tota aquella gent que senti la necessitat de transformar la indignació en un canvi real, un espai que aglutini a tothom qui vulgui canviar Binissalem i la manera de governar de l'actual equip de govern. “Apostam per una política transparent i participativa, sempre al servei de la gent de la nostra terra”.



      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: