"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/07/2014

MÉS per Palma exigeix la paralització immediata de la construcció del gasoducte en el seu pas per Son Roca

Antoni Verger: “Hi ha una alternativa molt clara que pot evitar la destrossa irreparable de la major part del parc municipal de Son Puig Torrent”El portaveu de MÉS per Palma ha registrat avui mateix una sol·licitud de paralització immediata, de manera temporal i cautelar, dels treballs de construcció del gasoducte en el seu pas per Son Roca, Son Roqueta i Son Puig, que previsiblement han de començar aquest mateix dilluns.

Els veïns no han estat informats de les obres ni de les alternatives. És raonable i necessari replantejar aquest tram del traçat perquè pot evitar la destrossa irreparable de més de 50 arbres i una zona verda molt important per a Son Roca”. Antoni Verger ja s’ha posat en contacte amb els regidors d’Urbanisme i Infraestructures, responsables d’autoritzar i controlar la instal·lació del gasoducte, per tal d’aconseguir el seu suport i que dilluns mateix paralitzin aquestes obres.

Hi ha alternatives: el traçat de tot aquest tram podria anar pel Camí dels Reis, o de manera més directa i senzill el soterrament del gasoducte podria transcórrer pel carrer Son Puig, paral·lel a l’actual traçat que envaeix i destrueix la falca verda”.

Antoni Verger recorda en el seu escrit de sol·licitud de paralització que el criteri establert per la Comissió Balear de Medi Ambient, així com altres òrgans de supervisió ambiental a nivell internacional, recomanen que els gasoductes es soterrin seguint el traçat preexistent per infraestructures viàries, evitant així danys mediambientals derivats de les obres.

 

Us adjuntam la sol·licitud de paralització registrada avui mateix, així com dues imatges de la zona que els regidors de MÉS per Palma van anar a visitar en persona aquesta setmana i de la mà d'uns veïnats de Son Roca. 

 


Documents

Registre soL·licitud paralització gasoducte per Son Roca (346 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: