"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/07/2014

MÉS per Mallorca considera raonable la denegació de l'indult de l'ex president Jaume Matas

La diputada Fina Santiago reconeix que aquest és el resultat esperat ja que el contrari hagués suposat un escàndol i un desprestigi per a tota la ciutadaniaDesprés que el Govern espanyol hagi denegat la concessió de l'indult a l'ex president del Govern de les Illes Balears, Jaume Matas, MÉS per Mallorca afirma que és el resultat esperat i raonable.

 

La diputada Fina Santiago afirma que el resultat contrari hagués suposat un escàndol i un desprestigi inacceptable ja que es tracta del màxim representat polític de les illes amb dues sentències fermes que el condemnen a ingressar a la presó per múltiples delictes de corrupció, i que a més encara té pendents altres judicis amb acusacions similars.

 

A més, la diputada Santiago ha recordat que el grup MÉS va presentar a principis d'enguany una Proposició No de Llei per tal que el Parlament es pronunciés en relació a aquesta petició d'indult. “Vàrem votar al Parlament instar al Govern espanyol a denegar-li a Jaume Matas l'indult, però no va sortir endavant la proposta perquè el PP s'hi va oposar. Lamentam que fos així perquè hagués dignificat als ciutadans d'aquestes illes que en l'expedient de l'indult hi constàs la voluntat de la cambra balear en contra de l'indult”.

 

La diputada del grup MÉS afegeix també un lament en relació a la mala imatge que s'està projectant de les Illes Balears arreu de l'estat i en l'àmbit internacional per casos de corrupció com aquest o el turisme de baixa qualitat, que en els darrers dies també està sent notícia.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: