"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/07/2014

El Partit Popular és patrimoni de la degradació de Palma

Antoni Noguera, regidor de MÉS per Palma afirma que “les Torres del Temple es troben en una situació d’abandonament total i deixadesa”

El regidor de MÉS per Palma ha comprovat avui mateix quin és l’estat de les Torres del Temple: una situació d’abandonament i deixadesa. Les finestres espenyades i balcons oberts amb el perill imminent de contínua degradació d’aquest element patrimonial de primer nivell. Només que entrin coloms, ja suposa un nivell de degradació alt, però es que allà pot entrar qualsevol.


El grup municipal MÉS recorda que la legislatura anterior es varen encarregar estudis arqueològics i històrico-artístics previs a la redacció del projecte executiu, que després es va enllestir per l’equip d’Elies Torres per iniciar la rehabilitació de les Torres del Temple. El regidor Antoni Noguera afirma que “han passat 3 anys i no s’ha fet res. Aquesta és la forma que tenen d'apostar per Palma com a  patrimoni de la humanitat. Qui no creu en la cultura, no creu en Palma.”


Canviarem radicalment la política patrimonial i cultural. No volem que sigui l'activitat extraescolar de l'agenda política, volem que sigui un element bàsic per la ciutat: com a foment de la intel·ligència col·lectiva i com a nova indústria per a sortir de la crisi”, afegeix Noguera.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: