"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 11/07/2014

MÉS exigeix a Bauzá que actuï jurídicament davant Madrid respecte a la privatització d’AENA

El Grup MÉS ha registrat una Proposició No de Llei de rebuig a la privatització del 49% de la societat mercantil Aena, S.A.El diputat del Grup MÉS, Nel Martí, ha convidat avui al president del Govern, José Ramón Bauzá, a rebel·lar-se davant Rajoy i adoptar totes les mesures cautelars possibles per evitar que es privatitzin els aeroports de les Balears. “La celeritat dels tràmits per part de Foment obliga al Govern a exercir el nostre dret i demanar que s’adoptin totes les mesures que estiguin al nostra abast”, ha manifestat Martí.

 

Des del Grup MÉS exigeixen al president Bauzá que aprengui de les Canàries i faci el mateix que ha dit que farà en tema prospeccions: actuar jurídicament davant decisions de Madrid que van en contra dels interessos de les Illes. En aquest sentit, Martí ha exigit a Bauzá “que prepari una estratègia jurídica encaminada a evitar la consolidació del procés de privatització d’Aena a les Balears”.

 

Martí ha anunciat que el seu grup ja ha registrat una PNL al Parlament a la qual es demana que la cambra autonòmica manifesti el seu rebuig al 49% de la privatització de la societat mercantil Aena, S.A. Aquesta PNL serà debatuda en el proper període de sessions

 

Finalment, el diputat menorquí del Grup MÉS, ha demanat a Bauzá que convoqui la Comissió Mixta de Transferències per tal de reclamar a Madrid la seva participació en la gestió, con a mínim, en la part proporcional als beneficis que genera Aena, S.A. Martí ha recordat que dels 8 aeroports rendibles d'Aena, 4 són de Canàries i Balears.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: