"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/07/2014

Joan Font ha estat citat a declarar per una acusació de presumpta falsedat documental

La citació judicial del portaveu de MÉS per Mallorca al Consell neix arran d’una denúncia presentada per l’actual gerent dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) i membre del PP, José Ramón Orta, en relació a les obres del Pont des Tren de Palma.Joan Font, portaveu del Grup Polític MÉS per Mallorca al Consell, ha estat citat a declarar arran d’una denúncia de presumpta falsedat documental en relació a les obres del Pont des Tren de Palma, contractades pels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) durant la passada legislatura. El fets han estat denunciats per l’actual gerent d’SFM i històric membre del Partit Popular, José Ramón Orta.

 

L’actual gerència d’SFM acusa a Joan Font de tenir relació amb unes obres contractades i executades la passada legislatura. En aquell moment, Joan Font era batle de Petra i Director Insular de Cooperació Local del Consell de Mallorca, càrrecs de gestió que no tenen cap relació amb les obres citades anteriorment.

 

El mateix Joan Font assegura que no entén la seva relació amb els fets ja que no ha ocupat mai cap càrrec de gestió relacionat amb SFM, al mateix temps que mostra la seva “tranquil·litat i predisposició a col·laborar amb la justícia” per tal d’aclarir qualsevol possible actuació relacionada amb les obres investigades.

 

Font afirma que continuarà exercint la seva responsabilitat com a portaveu de MÉS per Mallorca al Consell i està convençut que després de la seva compareixença judicial quedarà evidenciat que no hi ha motivacions per a mantenir l'acusació.

 

Per la seva part, el portaveu de MÉS per Mallorca, Biel Barceló, expressa el seu suport a Font i recorda que a dia d’avui “encara no s’han depurat responsabilitats per la malifeta patrimonial del Pont des Tren comesa en temps del Govern Matas; una malifeta que es va haver d’arreglar amb les obres ara investigades”.

 

La declaració de Joan Font està prevista pel proper dijous dia 24 de juliol davant el jutjat d’instrucció número 5 de Palma.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: