"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/07/2014

MÉS per Palma exigeix explicacions sobre la propaganda electoral del PP als busos de l’EMT el 2011

Antoni Verger: “Fa més de dos anys i mig que varem demanar el cost de la contractació de la publicitat que exhibien els busos de l’EMT a la campanya electoral de les generals de 2011""Aquella campanya va acabar amb en Rajoy accedint a la presidència del Govern de l’Estat i ara sabem que l’empresa adjudicatària de la concessió de publicitat de l’EMT és la mateixa que està sent investigada en el cas Pokemon, una trama de corrupció, suborns i finançament il·legal que afecta al PP de Galícia”


El portaveu de MÉS per Palma reclama transparència i informació pública sobre la contractació de la publicitat en els busos de l’EMT per part del PP durant la campanya electoral per a les eleccions generals el novembre de 2011. Antoni Verger reclama dos anys i mig més tard que facilitin aquesta informació. “El regidor Vallejo es va negar a respondre una pregunta de MÉS per Palma en Comissió de Ple el desembre de 2011 sobre el contracte, les quanties i els ingressos de l’EMT per aquella propaganda electoral del PP als busos de l’EMT. Ja denunciàrem llavors la manca de transparència i opacitat de l’equip del Govern del PP”, afirma Verger.  


“Tornam a reclamar ara aquesta informació perquè sabem que l’empresa Artenosa Publicidad, encarregada de la publicitat als busos de l’EMT, està sent investigada en el marc de la major trama de corrupció de Galícia, el cas Pokemom. El gerent i propietari d’Artenosa va ser detingut i està sent investigat per suborns i corrupció en el seus contractes amb Ajuntaments governats pel PP a Galícia”.


Antoni Verger alerta que la manca d’aquesta informació obre seriosos dubtes sobre la contractació opaca de la propaganda electoral que va “empaperar” els busos de l’EMT durant la campanya electoral de novembre de 2011 amb el rostre del llavors candidat Mariano Rajoy. “Ja és poc ètic i estètic que un Ajuntament governat pel PP utilitzi els busos de l’empresa municipal de transports per fer propaganda electoral del PP. Ara bé, que els responsables polítics del PP ni tan sols siguin capaços d’aportar dades sobre el contracte d’aquesta publicitat i la seva quantia és molt sospitós. Ara que sabem que l’empresa de publicitat de l’EMT està involucrada en la trama Pokemon, on s’investiguen possibles suborns i finançament il·legal del PP, pensam fins i tot que aquests fets poden tenir transcendència penal”, denuncia Verger.


Així doncs, a la Comissió de Ple d’aquest mes de juliol MÉS per Palma tornarà a exigir informació sobre aquesta contractació de propaganda electoral del PP el novembre de 2011. “Esperam que Vallejo aquesta vegada sí que pugui aportar aquesta informació. El contrari seria molt greu i fins i tot ens plantejaríem posar-ho en coneixement d’instàncies judicials”, afirma Verger. 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: