"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/07/2014

"Al Molinar, Port Petit" es reuneix amb el grup municipal MÉS per Palma

Representants de la campanya “Al Molinar, port petit”, es van reunir amb el regidor del grup municipal MÉS per Palma, Antoni VergerAquest dilluns 7 de juliol representants de la campanya “Al Molinar, port petit”, van mantenir una reunió amb el regidor i portaveu del grup municipal MÉS per Palma, per traslladar-li la preocupació sobre l’amenaça d’ampliació del port del Molinar.

 

Cal recordar que aquesta entrevista forma part de la ronda de trobades que “Al Molinar, port petit” ha iniciat amb totes les forces polítiques de Mallorca. Amb aquesta reunió han finalitzat els contactes amb els grups municipals de l’Ajuntament de Palma.

 

A la reunió va ser presentat un document elaborat per “Al Molinar, port petit” en què es defineixen amb claredat quines són les característiques d’un port petit i els diferents usos que aquestes instal·lacions podrien albergar per tal de promoure la seva conservació.

 

“Al Molinar, port petit” defensa que la ciutat de Palma ja té suficients infraestructures nàutiques com per promoure nova ampliacions, i és per això que aquest port ha de ser conservat com un tresor patrimonial i un valor importantíssim per a la promoció turística de qualitat a la ciutat de Palma.

 

Antoni Verger, ha destacat la necessitat que la Junta Directiva del Club Marítim del Molinar de Llevant retiri el projecte d’ampliació del port, rebutjat per unanimitat a l’Ajuntament de Palma, i ha afirmat “la Junta Directiva ha d’assumir que, tal com es va aprovar per unanimitat en el passat Ple del mes de juny, abans de tramitar qualsevol nou projecte d’ampliació s’ha de consensuar prèviament amb les entitats i veïns del Molinar.”

 

Entitats que integren “Al Molinar, port petit”: Plataforma Salvem es Molinar, ARCA, GOB, Amics de la Terra, AAVV Vogar i Ciar i Greenpeace.

 

 

SÍ A LES REFORMES, NO A LES AMPLIACIONS!


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: