"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/07/2014

MÉS proposa invertir 2 milions d’euros per a xarxes d’aigua potable i estalvi energètic

La formació ecosobiranista aposta per crear una convocatòria pública de subvencions per als municipis de Mallorca amb la partida sobrant de la convocatòria 2014-2015 de subvencions per als ajuntaments per a realitzar obres de competència municipal.El Grup Polític MÉS per Mallorca al Consell ha registrat una moció, que serà debatuda al ple del proper dijous, per tal d’invertir la partida sobrant de la convocatòria 2014-2015 de subvencions per als ajuntaments per a realitzar obres de competència municipal en millorar les xarxes públiques de subministrament d’aigua potable dels municipis, així com també en inversions que fomentin l’estalvi energètic als edificis públics.

 

El portaveu del grup ecosobiranista al Consell, Joan Font, ha assegurat que “1.967.000 euros no varen ser adjudicats a cap projecte i, per tant, es podrien destinar a millorar les xarxes de subministrament d’aigua potable i en fomentar l’estalvi energètic dels edificis públics”.

 

En aquest sentit, Font ha lamentat que hi hagi ajuntaments “que no hagin pogut dur a terme algunes obres per tal de millor les seves infraestructures quan han sobrat diners de la convocatòria de subvencions”. El portaveu ecosobiranista al Consell ha manifestat que “alguna cosa ha fallat a la convocatòria si dels 15.200.000 euros n’han sobrat pràcticament 2”.

 

Des de MÉS per Mallorca han assegurat que alguns dels ajuntaments més petits de l’illa necessiten millorar les seves xarxes de subministrament d’aigua potable, així com també dur a terme polítiques actives d’estalvi energètic. Aquesta iniciativa pretén instar al Departament de Cooperació Local de la institució insular a convocar, el més aviat possible, la convocatòria pública de subvencions esmentada.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: