"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 07/07/2014

David Abril: “Darrera la Llei de Ports el PP només cerca fer doblers per als seus amics”

El diputat ecosobiranista critica assegura que la llei que s’aprovarà demà al Parlament “és la primera passa cap a una privatització total del turisme a les Balears”.El diputat del Grup MÉS, David Abril, ha criticat avui amb duresa la Llei de Ports que s’aprovarà demà per part del ple del Parlament. Abril ha assegurat que darrera aquesta llei “el PP només cerca fer doblers per als seus amics”.

 

Abril també ha assegurat que el debat que tindrà lloc demà al ple del Parlament “és la primera passa cap a una privatització total del turisme a les Balears”. Segons Abril, “la Llei de Ports hauria de servir per millorar els serveis dels milers d’usuaris dels nostres ports i de les activitats comercials i pesqueres que formen part de la nostra manera de ser i de relacionar-mos”.

 

El diputat del Grup MÉS ha apostat per obrir un debat sobre un canvi del model turístic de les Balears ja que segons ha manifestat “els darrers fets ocorreguts a Magaluf diuen molt de la falta d’un projecte clar per part del Govern en matèria turística i econòmica”. “No hi ha full de ruta per un model econòmic i turístic de qualitat, i el cas del ‘mamading’ de Magaluf n’és un clar exemple”, ha assegurat Abril.

 

Per altra part, el diputat David Abril també ha criticat el decret aprovat el passat divendres per part del Consell de Ministres ja que, segons afirma, “obliga als ports de les illes a donar el 50% dels seus beneficis a Madrid i, d’aquest manera, evita que es puguin invertir en millores pel propis ports”.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: