"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/07/2014

El Grup MÉS proposa una deducció fiscal per a famílies amb fills que estudiïn fora de la seva illa

La formació ecosobiranista ha registrat una Proposició de Llei per tal de que les famílies amb descendents menors de 25 anys, els quals cursin estudis superiors fora de la seva illa de residència, i amb uns ingressos inferiors a 35.000 euros, puguin deduir-se fins a 1.600 euros de la quota autonòmica de l’IRPF.El Grup Parlamentari MÉS ha presentat avui una Proposició de Llei per tal de que les famílies amb descendents o adoptats menors de 25 anys i que cursin estudis d’educació superiors fora de la seva illa de residència puguin deduir-se fins a 1.600 euros per estudiant, sempre i quan els seus ingressos siguin inferiors a 35.000 euros anuals.

 

Miquel Àngel Mas, diputat del Grup MÉS, ha manifestat que la intenció de la proposta presentada pel seu grup és que “cap estudiant hagi de deixar de cursar uns estudis concrets per motius econòmics”. En aquest sentit, el diputat ecosobiranista ha assegurat que “aquesta deducció ja s’està aplicant a les Canàries des de l’any 2007”.

 

Mas també ha declarat que “la fiscalitat és una eina eficaç per corregir disfuncions conseqüència de moltes derivades, entre d’altres, les geogràfiques”. En aquest mateix sentit, el diputat del Grup MÉS ha dit que la insularitat “afecta especialment a illes com Eivissa, Menorca i Formentera, on la presència d’estudis universitaris és molt limitada”.

 

El diputat ecosobiranista ha finalitzat explicant que el fet de que “centenars de joves hagin de partir per poder estudiar implica una despesa molt elevada per a les seves famílies i, per aquest motiu, considerem que s’ha d’ajudar amb recursos públics a les famílies que pateixen aquesta problemàtica”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: