"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/01/2014

MÉS per Palma denuncia que el PP margina la participació ciutadana a les festes de Sant Sebastià

El regidor Antoni Noguera assegura que el PP ataca les iniciatives populars i consolidades, com la festa de Son Canut, que “són l’alternativa al paupèrrim programa de festes desenvolupat per l’equip de govern de Cort”La coalició MÉS per Palma ha denunciat avui que el Partit Popular de Cort margina la participació ciutadana i les festes populars de Sant Sebastià. Els ecosobiranistes asseguren que totes les festes que no depenen de l'Ajuntament de Palma són atacades pel Partit Popular. Aquestes iniciatives, com la de Sant Canut, s'han convertit per mèrits propis en un referent a les festes de Sant Sebastià i són una alternativa ciutadana al paupèrrim programa de festes desenvolupat per la regidora Esperanza Crespí.

 

El regidor de la coalició MÉS per Palma, Antoni Noguera, ha manifestat que el programa de festes de Sant Sebastià és “la privatització de l'espai públic i de les festes ciutadanes per part del Partit Popular”. Noguera es demana perquè no es pot celebrar la festa de Sant Canut a Ses Voltes, però en canvi la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) no va tenir cap inconvenient per muntar, fa pocs mesos, una gran infraestructura per a milers de persones que va causar desperfectes al patrimoni de la ciutat.

 

MÉS per Palma també ha recordat que cada estiu es munta a La Feixina el Village de la Copa del Rei de Vela, però en canvi es nega als restauradors de la zona posar barres a les festes de Sant Sebastià.

 

Noguera ha afirmat que la regidora Esperanza Crespí ha superat les expectatives negatives de les festes de l'any passat i ha elaborat un programa “sense consens, sense imaginació, cutre i, el més greu, renegant de la participació dels ciutadans amb les festes de la seva ciutat”. En aquest sentit, el regidor ecosobiranista ha afegit que “Crespí legitima unes festes de Palma que no tenen en compte a la gent de Palma i la seva cultura”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: