"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/01/2014

MÉS per Mallorca insta el Govern a deixar de crispar i desprestigiar la comunitat educativa

La coalició se solidaritza amb mestres i professors pels motius que els han conduït a convocar la vaga d’avui, i remarca que és l’Executiu qui té la responsabilitat de trobar una solució al conflicte educatiuLa coalició MÉS per Mallorca insta el Govern de José Ramón Bauzá “a canviar la seva actitud prepotent i autoritària contra la comunitat educativa, a deixar de crispar la societat i de desprestigiar els mestres i professors, i a negociar per tal de trobar solucions al conflicte educatiu”. La coportaveu de la formació i diputada, Fina Santiago, remarca que és l’Executiu del PP qui té la màxima responsabilitat a l’hora de cercar el consens amb els docents i trobar solucions al conflicte”.

 

Santiago lamenta que el Govern de Bauzá mantengui “les actituds sectàries i les imposicions ideològiques”: “aquest Govern està actuant amb una qualitat democràtica molt baixa, quan utilitza el poder per imposar, en compte de per arribar a acords i avançar cap als consensos”. La diputada constata que “ara per ara, la voluntat del PP d’arreglar aquest conflicte sembla nul·la, ja que al llarg de les vacances escolars de Nadal, Cap d’Any i Reis no hi ha hagut cap intent per part de la Conselleria de negociar per mirar d’evitar la vaga d’avui”.

 

La coportaveu de MÉS per Mallorca afirma que “el que volen els docents és una educació pública de qualitat, i fer la seva feina amb llibertat i sense imposicions ideològiques. Hauria de ser fàcil per al Govern arribar a un consens amb la comunitat educativa i amb els experts sobre la manera de millorar l’ensenyament de l’anglès. Si no ho fan, lamentablement, és perquè no tenen cap interès de solucionar el conflicte. És d’una irresponsabilitat gravíssima”.

 

La coalició reitera el seu suport als docents davant les reiterades agressions i el permanent assetjament a què són sotmesos (juntament amb la resta de la comunitat educativa) per part del Govern del PP. La formació manifesta la solidaritat amb mestres i professors pels motius que els han conduït a la jornada de vaga d’avui, i denuncia les noves pressions a què es veuen sotmesos els i les docents, com ara l'obertura d'un expedient al director de l'IES Marratxí, per raons polítiques, l'amenaça de nous expedients o els insults i calúmnies que alguns grups afins al Govern estan abocant contra els docents.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: