"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/01/2014

MÉS per Mallorca celebra la imputació de la infanta: “la justícia ha de ser igual per tothom”

La coalició exigeix a la Casa Reial que no posi en marxa cap maniobra de l’aparell de l’Estat per evitar la compareixença de Cristina de Borbó davant el jutge CastroLa coalició MÉS per Mallorca valora positivament que el jutge Castro hagi decidit citar a declarar a la infanta Cristina de Borbó en qualitat d’imputada, perquè aquest fet “demostra que el jutge Castro ha acomplert la funció que té encomanada d’aplicar la justícia tractant tothom per igual”, segons ha afirmat la coportaveu de la coalició, Fina Santiago. La diputada considera que, davant les evidències aportades per la policia i per l’administració tributària, “aquesta imputació està absolutament justificada, com succeeix habitualment en casos similars”.

 

Santiago, davant els “preocupants antecedents” esdevinguts arran de l’anterior citació de Cristina de Borbó per part del jutge instructor del cas Nóos, afirma: “exigim a la Casa Reial que no posi en marxa cap maniobra política o judicial de l’aparell de l’Estat per evitar la imputació de la infanta. No és creïble que per a tots els ciutadans espanyols la imputació judicial sigui una simple garantia processal, mentre que per a la senyora Cristina de Borbó suposi una condemna social”.

 

La diputada del Grup MÉS considera que la infanta “ha de comparèixer davant el jutge per contestar les preguntes que li vulgui fer en relació a la instrucció del cas Nóos. Preguntes que seran per saber si Cristina de Borbó coneixia les activitats presumptament delictives del seu marit, Iñaki Urdangarín, o si es deixava enganar per ell. És evident que la Casa Reial vol evitar que la infanta hagi de declarar, perquè tant en un supòsit com en l’altre la imatge de la família reial quedaria greument perjudicada”.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: