"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/01/2014

MÉS per Mallorca dóna suport als docents davant les agressions del Govern

La coalició insta l’Executiu del PP a rectificar l’assetjament a la comunitat educativa, i se solidaritza amb mestres i professors pels motius que els han conduït a convocar una nova jornada de vagaLa coalició MÉS per Mallorca expressa el seu suport als docents davant les reiterades agressions i el permanent assetjament a què són sotmesos (juntament amb la resta de la comunitat educativa) per part del Govern del PP. La formació manifesta la solidaritat amb mestres i professors pels motius que els han conduït a una nova jornada de vaga el dia 7 de gener.

 

MÉS per Mallorca ha donat suport a les mobilitzacions que ha emprès la comunitat docent i el conjunt de la comunitat educativa des del començament del present curs escolar, i ha denunciat les accions i mesures autoritàries, fanàtiques, antidemocràtiques i antimallorquines del Govern que estan en l’origen del conflicte educatiu: imposició del TIL sense cap tipus de negociació i per decret llei, represàlies contra els directors d’instituts de Maó expedientats, retallades econòmiques i a la llibertat dels centres i de càtedra, insults reiterats, etc.

 

En aquesta ocasió, cal denunciar les noves pressions a què es veuen sotmesos els i les docents: l'obertura d'un expedient a Jaume March, director de l'IES Marratxí, per raons polítiques i amb la intenció clara d'atacar i coartar el legítim dret a la protesta per mitjà de la vaga; l'amenaça, per part de Guillem Estarellas, de més de 30 expedients nous; la pressió diària que està patint el col·lectiu docent en els centres i els insults i calúmnies que hi estan abocant alguns grups afins al Govern.

 

Des de MÉS per Mallorca denuncien la greu irresponsabilitat de l’Executiu del PP, que amb la seva radicalitat s’ha posat en contra dels mestres i els professors d’aquest país, està desestabilitzant tota la comunitat educativa i està provocant el caos en un curs que ja va començar amb una vaga indefinida. La coalició insta el Govern a rectificar en les seves agressions a la comunitat docent i a la comunitat educativa en general. Per tant, l’insta a retirar els expedients polítics oberts als directors sancionats, a no obrir-ne de nous i a negociar amb la comunitat educativa per recuperar el diàleg i el consens en matèria d’educació.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: