"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/12/2013

MÉS per Mallorca lamenta que grupuscles radicals com el Círculo Balear, esperonats pel PP, ataquin els docents i l’OCB

La coalició manifesta la sorpresa per la rapidesa de l’actuació policial per investigar la gestió de la caixa de resistència de la vaga de mestres i professors, que contrasta amb la lentitud mostrada en altres casos, i dóna suport a l’entitat cultural i a l’Assemblea de DocentsLa coalició MÉS per Mallorca manifesta la sorpresa per la rapidesa de l’actuació de la policia, que avui s’ha personat en les oficines de l’Obra Cultural Balear (OCB) per investigar la gestió de la caixa de resistència formada per les aportacions de milers de donants en suport a la vaga de docents que es va produir en l’inici d’aquest curs escolar. Aquesta investigació es produeix arran de la denúncia d’un grupuscle radical d’extrema dreta antimallorquinista, el Círculo Balear. Des de la formació subratllen que aquesta actuació tan diligent contrasta amb la lentitud mostrada en altres casos.

 

MÉS per Mallorca dóna suport a l’OCB i a l’Assemblea de Docents, i confia plenament en la transparència i en la pulcritud en la gestió de la caixa de resistència. La coalició d’esquerra mallorquinista lamenta que el Govern del PP esperoni i alimenti políticament grupuscles radicals que tenen com a objectiu dividir la societat i atacar els defensors de la nostra educació, la nostra cultura i la nostra llengua. Així mateix, posa de manifest que és precisament aquest suport del Govern Bauzá el que dóna ales a aquests atacs i a les acusacions infundades que desprestigien entitats i col·lectius respectables com ara l’OCB i l’Assemblea de Docents.

 

Finalment, des de MÉS per Mallorca fan una crida a tota la ciutadania a renovar i incrementar les mostres de suport als mestres i professors d’aquest país, i al moviment ciutadà en defensa d’una educació pública i de qualitat per als nostres infants, i en defensa de la nostra cultura i la nostra llengua.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: