"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 18/12/2013

MÉS per Palma denuncia la ineficàcia del govern municipal davant la nova onada de desnonaments

Antoni Noguera: “no s’ha de repetir la situació que hem viscut avui, en què una persona s’ha intentat suïcidar quan l’anaven a treure de ca seva”El grup municipal de MÉS per Palma denuncia la ineficàcia del govern municipal per solucionar el problema de l’habitatge, quan ens trobam amb una nova onada de desnonaments que està fent que estigui repuntant el nombre de famílies que estan sent tretes de ca seva per no poder fer front al pagament de les hipoteques. Ho ha manifestat després que avui una persona s’hagi intentat suïcidar a Palma quan l’anaven a treure de ca seva.

 

El regidor Antoni Noguera ha afirmat: “no s’ha de repetir la situació que hem viscut avui”. I ha exigit que l’Ajuntament de Palma augmenti els recursos per pal·liar la xacra dels desnonaments. Considera que els jutjats han de posar en avís els ajuntaments en processos de desnonaments, per tal que les administracions municipals puguin incidir en la prevenció.

 

Noguera recorda que “malauradament a Palma els bancs d'habitatges públics ha disminuït, i la comunicació entre els bancs i les administracions públiques és nul·la”. Ha incidit en el fet que “entitats bancàries que han estat rescatades amb doblers públics segueixen treien famílies de ca seva”.

 

En relació a Palma Habitada, els bancs de pisos públics ha disminuït de 854 a 730. Mentrestant, els usuaris del servei d’acollida es disparen: els primers nou mesos del 2013 l'han utilitzat 594 persones, quasi el doble d’usuaris que tot l’any 2012 amb 324 persones. “El servei d'acollida municipal i els serveis d’habitatge públic de Palma estan absolutament desbordats i saturats”, denuncia el regidor de MÉS per Palma. Amb aquesta situació, “és absolutament inexplicable que el pressupost de Benestar Social a Palma hagi davallat quasi un 2%. Sobretot quan hi ha augmentat de forma considerable la xifra de persones sense cap ingrés”, ha dit.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: