"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/12/2013

JEN-PSM es demanen si el PP properament defensarà que les Illes Balears no són illes

Els Joves d’Esquerra Nacionalista-PSM han qualificat la proposta del PP al Parlament per negar que les Illes Balears formen part dels Països Catalans com “un teatre” i “un atac més a la historia i a la realitat cultural d’aquest país”Els joves independentistes es mostren preocupats per el teatre que duu a terme el Partit Popular al Parlament. La proposta dels conservadors de votar que les Illes Balears no formen part dels Països Catalans ha provocat la indignació entre els Joves del PSM. Aquests es demanen si la propera proposta absurda del PP al Parlament serà negar que també som illes.

 

Els i les JEN-PSM han qualificat la proposta del PP com “un atac més a la historia i a la realitat cultural d’aquest país, després dels atacs continus a la llengua i la cultura pròpia”. Àlex Moll, secretari general dels JEN-PSM demana que “deixin fer la historia als historiadors, i fer de docents als docents” Moll afegeix que “la negació de la realitat dels Països Catalans com a comunitat lingüística i cultural només mostra la seva fòbia a la nostra història, cultura i llengua”.

 

Els Joves del PSM-Entesa han manifestat la seva preocupació perquè el PP estigui més ocupat en negar la realitat que en solucionar els problemes socials de milers de famílies d’aquest país que tenen tots els seus membres en l’atur, que no cobren ajudes de dependència, gent que està essent desnonada, famílies que estan en risc d’exclusió social i l’augment de la pobresa a les Illes segons el darrer estudi de l’INE que el xifra en un creixement del 3%, arribant a un 28%. Els i les JEN-PSM demanen a l’executiu i al Partit Popular que es centri en solucionar aquests problemes que són els que preocupen a la ciutadania i afirmen contundentment que les Illes Balears formen part dels Països Catalans.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: