"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/12/2013

MÉS per Palma aposta per desclassificar i protegir el bosc de Can Tàpera

Antoni Verger considera una aberració l’operació urbanística de 207 nous habitatges que promou el PP en aquesta zona de Sant Agustí i Cala Major i que suposa aprofundir en un model territorial caducat i obsolet: destrucció del territori per construir més habitatgesMÉS per Palma considera que mantenir el projecte d’urbanització a la zona de Ca’n Tàpera i permetre la construcció de 207 habitatges nous a la zona significa que el PP segueix apostant per un model de creixement urbanístic il·limitat que ha s’ha demostrat destructor i obsolet. “Pareix que el PP no ha entés res de quines han estat les causes de la crisi i de les pessimes conseqüències de destruir sense límits el territori i el patrimoni natural del municipi de Palma i de tota l’illa”, afirma Verger.


“L’única opció viable i responsable és desclassificar aquests terrenys, és a dir, que deixin de ser sòl urbanitzable i passin a ser considerats com a sòl rústic protegit dins el PGOU de Palma”. Antoni Verger assegura que és l’única opció per evitar l’absurd que suposa destruir una part del bosc de Ca’n Tàpera per construir més habitatges. A més, desclassificant no se generarien indemnitzacions en favor del titular dels terrenys perquè no existeixen drets urbanístics consolidats.


El portaveu de MÉS per Palma considera absurda la modificació del Pla General a Ca’n Tàpera que promou el PP perquè és insostenible mediambientalment, perquè es promou en una zona ja densament urbanitzada, perquè el PP oblida que ja hi ha molts habitatges buits a Palma i no fa res per treure’ls al mercat de lloguer, i perquè moltes promocions urbanístiques fetes amb la bimbolla immobiliària dels darrers anys encara estan amb habitatges sense vendre.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: