"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/01/2005

El PSM insisteix en l鈥檕bertura definitiva de tots els espais de l鈥橦ospital de Son Ll脿tzer

El PSM ha enregistrat un escrit a la Mesa del Parlament sol路licitant que la proposici贸 no de llei presentada la setmana passada per instar el Govern de les Illes Balears a obrir definitivament tots els espais de l’Hospital de Son Ll脿tzer i que els doti dels recursos necessaris per al seu funcionament, sigui tramitada per via d’urg猫ncia.

Els nacionalistes consideren inacceptable que s’hagin hagut d’anular intervencions quir煤rgiques i desviar malalts cap a centres privats mentre a l’Hospital p煤blic de Son Ll脿tzer mant茅 espais tancats.

La diputada del PSM, Joana Llu茂sa Mascar贸, considera impresentable l’actitud de la consellera de Salut, Aina Castillo, que, ni en aquests moments d’intensa activitat hospital脿ria, es plantegi l’obertura de tots els espais existents a Son Ll脿tzer.

Mascar贸 afirma que l’obertura dels espais tancats a l’hospital de Son Ll脿tzer podria evitar la suspensi贸 d’intervencions quir煤rgiques, que els pacients hagin d’estar als passadissos mentre esperen habitaci贸 o el desviament cap a centres privats i que, a m茅s, facilitaria la tasca dels professionals sanitaris que actualment estan sotmesos a una sobrec脿rrega excessiva.

El PSM afirma que aquestes situacions, s贸n una demostraci贸 de la incapacitat de la consellera Castillo per atendre les necessitats dels ciutadans, aix铆 com una demostraci贸 de l’escassa sensibilitat del Govern del partit popular cap a la sanitat p煤blica.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: