"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/01/2005

El PSM se suma a les denúncies sindicals sobre la política de personal de la Consellera de Cultura del Consell

El grup de consellers del PSM en el Consell de Mallorca han presentat una bateria de preguntes per conèixer la versió de Dolça Mulet respecte de les denúncies sindicals sobre la política de personal que duu a terme i que ha estat objecte de dures crítiques per part dels representants dels treballadors.

En concret, el PSM expressa la seva preocupació per l’evolució cap a la precarització de serveis, eliminant previsió de places fixes cap a contractes d’obra i servei, i considera que així es pretén evitar les garanties de selecció dels treballadors públics. Així mateix, se sumen a les crítques sobre la privatització de serveis que està practicant Mulet, i posen com exemple el cas dels dinamitzadors socioculturals.

En especial, el PSM vol aclarir les denúncies de mobbing i clientelisme en la pràctica de personal de l’àrea de cultura, a qui els sindicats acusen de castigar els treballadors no afins ideològicament. En aquest cas, el PSM demana la justificació dels canvis en la destinació o en les funcions de treballadors del Departament de Cultura des de l’1 de gener de 2004 i el procediment de provisió seguit per cobrir en cada cas els llocs de treball vacants.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: