"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/09/2013

Mònica Oltra (Compromís) dóna suport a MÉS per Mallorca: “estem construint l’alternativa plural”

La diputada valenciana visita Palma per aprofundir en l’agermanament de les dues coalicions, que integren el nacionalisme progressista, l’esquerra i l’ecologisme polític del País Valencià i de MallorcaLa diputada de la Coalició Compromís a les Corts Valencianes Mònica Oltra ha visitat Palma per donar suport al procés constituent de la coalició MÉS per Mallorca. Durant la seva estada, Oltra ha ofert una conferència-debat per reflexionar sobre les “noves formes de fer política”, i s’ha trobat amb diferents dirigents i militants de MÉS per Mallorca i amb membres de la societat civil de l’illa.

 

La diputada valenciana ha destacat que la Compromís i MÉS per Mallorca són “forces agermanades”, que estan desenvolupant “processos semblants per construir una alternativa plural i heterogènia, que integra el nacionalisme progressista, l’esquerra i l’ecologisme polític, i que respon a les expectatives d’una societat cada vegada més diversa, que pensa diferent i vol una alternativa al poder”.

 

Mònica Oltra ha explicat que les dues formacions estan en creixement i treballen per oferir alternatives “al bipartidisme PP-PSOE”, “a una crisi econòmica que és conseqüència de les decisions que s’han pres des del poder” i “a una democràcia cada vegada més devaluada pels casos de corrupció i cada vegada més desprestigiada per una dreta que posa en la picota les institucions democràtiques”. Front a això, “nosaltres volem més democràcia, més ecologisme i més esquerra, que la gent tinga capacitat de decidir per ella mateixa”.

 

El procés de Compromís és molt semblant al de MÉS per Mallorca. La coalició valenciana ha trobat una fórmula perquè els ciutadans s’hi puguin incorporar sense afiliar-se als partits integrants de la coalició, i ha conformat un projecte amb espais comuns de debat i de presa de decisions. Aquest és el procés que aprofundirà MÉS per Mallorca amb l’Assemblea Constituent que se celebrarà el proper 26 d’octubre.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: