"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/09/2013

MÉS per Palma exigeix a Cort la immediata correcció dels panells informatius de l’aparcament de la Plaça Major

El regidor Antoni Noguera ha denunciat avui a l’empresa concessionària per no complir la llei en relació a la normalització lingüística. La coalició recorda que l’Ajuntament de Palma té la responsabilitat de vetllar pel compliment de la legalitat per part de les empreses que gestionen serveis públics.

El regidor de la coalició MÉS per Palma, Antoni Noguera, s’ha personat avui matí a l’aparcament de la Plaça Major per presentar una reclamació a l’empresa concessionària del servei públic ja que incompleix la normativa vigent en relació a la Llei de Comerç i de Normalització Lingüística. El grup municipal denuncia que l’aparcament compta amb més d’una vintena de rètols plens de faltes ortogràfiques.

 

Així mateix la coalició exigeix a l’Ajuntament de Palma la immediata rectificació dels panells per tal d’adaptar-se a l’actual normativa. MÉS per Palma també vol recordar que l’ajuntament és responsable de la gestió de serveis públics que gestionen empreses privades i per aquest motiu demanen una contundent acció a favor de la correcta utilització de la llengua catalana.

 

La coalició vol donar les gràcies a tots els ciutadans que han denunciat aquest fet. MÉS per Palma no entrarà a valorar les declaracions del grup radical i minoritari Circulo Balear.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: