"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/09/2013

Una delegació del PSM-Entesa participarà a la Via Catalana en solidaritat amb el procés sobiranista

Els mallorquinistes també donen suport a la cadena humana que es farà a demà PalmaUna delegació del PSM-Entesa, encapçalada pel membre de l’Executiva i diputat al Parlament Antoni Alorda, participarà a la Via Catalana cap a la Independència amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, el proper dimecres 11 de setembre, com a mostra del compromís del mallorquinisme polític amb el dret de decidir dels pobles i en solidaritat amb el procés sobiranista del Principat. El PSM-Entesa, que ha estat convidat per Esquerra Republicana de Catalunya, participarà en la mobilització sobiranista a Barcelona juntament amb la resta de delegacions de partits d’arreu d’Europa membres de l’Aliança Lliure Europea (partit integrat, entre d’altres, pel PSM-Entesa, ERC, BNG, EA, Aralar, o l’Scottish National Party).

 

El PSM-Entesa també dóna suport a la cadena humana que es farà a la Plaça Major de Palma demà dimarts, dia 10, a partir de les 20.00 hores, en solidaritat amb la Via Catalana (mobilització que ha estat convocada per l’OCB i per l’ASM).

 

Pere Sampol presenta avui a Barcelona el llibre ‘El fracàs d’Espanya’

 

D’altra banda, el director de la Fundació Emili Darder i exsenador del PSM-Entesa Pere Sampol presenta avui horabaixa a Barcelona el seu darrer llibre, ‘El fracàs d’Espanya. Un horitzó per a Catalunya, una esperança per a Balears’. L’acte començarà a les 20.00 hores, en el marc de la Setmana del Llibre en Català, i comptarà amb les intervencions de Miquel Sellarès i Antoni Vives, a banda de Pere Sampol.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: