"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 21/01/2005

El PSM exigeix al Govern que obri definitivament tots els espais de l’Hospital de Son Llàtzer

El PSM ha presentat una proposició no de llei al Parlament de les Illes Balears per demanar al Govern de les Illes Balears que obri definitivament tots els espais de l’Hospital de Son Llàtzer i que els doti dels recursos necessaris per al seu funcionament. Els nacionalistes manifesten que l’obertura dels espais tancats a l’hospital de Son Llàtzer podria evitar que els pacients hagin d’estar als passadissos mentre esperen habitació o que s’hagin d’accelerar les altes dels malalts.

La diputada del PSM, Joana Lluïsa Mascaró, afirma que “és inacceptable que la Consellera de Sanitat, Aïna Castillo, no consideri urgent l’obertura de les unitats tancades en unes moments de intensa activitat hospitalària que, com es reconeix des de la pròpia conselleria, es prolongarà aquest mes i el següent”.

El PSM denuncia que aquestes situacions, a més de les incomoditats que pateixen els malalts i acompanyants, provoquen que el personal que treballa a aquest hospital es vegi sotmès a una sobrecàrrega excessiva de les seves tasques habituals, sobrecàrrega que repercuteix negativament en la qualitat de l’atenció que reben els pacients. En aquest sentit, els nacionalistes manifesten que ja és ben hora que els ciutadans de les Illes Balears rebin una atenció hospitalària adequada i de qualitat.

Joana Lluïsa Mascaró recorda que el passat mes de juny el PSM ja va presentar el Parlament de les Illes Balears una proposició no de llei instant el Govern a obrir urgentment tots els espais de l’Hospital de Son Llàtzer i a dotar-los dels recursos humans i materials necessaris per al seu funcionament. La proposició dels nacionalistes fou rebutjada amb els vots en contra del PP i l’abstenció de PSOE i UM.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: