"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 06/09/2013

Grup MÉS: “el nou decret per imposar el TIL per damunt dels jutges és un atac a la democràcia”

La coalició considera molt greu que el Govern no acati la suspensió del TIL dictada pel TSJIB, i avança que reaccionarà “per totes les vies polítiques, jurídiques i penals que siguin necessàries” contra aquest decret “il·legal”El Grup Parlamentari MÉS considera que el nou decret llei anunciat pel Govern per imposar el TIL aquest curs escolar és “un atac a la democràcia, una aberració que demostra una actitud profundament antidemocràtica i tirànica”, en paraules del diputat Antoni Alorda. El decret llei d’avui és per sortejar la suspensió cautelar de l’aplicació del TIL, que havia estat dictada avui pel TSJIB en resposta al recurs interposat pels sindicats docents.

 

El Grup MÉS manifesta la seva perplexitat i indignació davant l’actitud del Govern, que suposa un clar desacatament de la decisió judicial del TSJIB. “És molt greu, Bauzá vol imposar el TIL sí o sí, de manera autoritària, passant per damunt dels jutges”, diu Alorda. El diputat afirma que el PP “duu fins al paroxisme la figura del decret llei, i se’n riu de les institucions i de les regles democràtiques”.

 

Des de la coalició ecosobiranista avancen que reaccionaran “per totes les vies polítiques, jurídiques i fins i tot penals que siguin necessàries” contra aquest nou decret, que qualifiquen d’“il·legal”. També estudiaran si la seva aprovació pot constituir un delicte de prevaricació.

 

Davant la decisió del TSJIB de suspendre cautelarment l’aplicació del TIL, el Grup MÉS havia demanat la dimissió de la consellera Joana Maria Camps i del seu conseller a l’ombra, Guillem Estarellas.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: