"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 05/09/2013

El Govern utilitza maniobres dilatòries per retardar la sentència que declararà Bauzá incompatible

El PP qüestiona la legitimitat dels diputats de l’oposició per posar el contenciós, obviant que el recurs contra l’exconsellera Aina Salom va ser interposat per parlamentaris del PP: “aquest argument demostra la seva hipocresia, i la por que els jutges ens donin la raó”El Grup Parlamentari MÉS critica que el Govern del PP utilitzi “maniobres dilatòries” per retardar la resolució del contenciós administratiu sobre la incompatibilitat del càrrec del president Bauzá amb els seus negocis privats. Des de l’Executiu han presentat al·legacions a la demanda interposada pels diputats de l’oposició, en les quals qüestionen la legitimitat dels parlamentaris dels grups MÉS i del PSOE per ser part en aquest cas.

 

Cal recordar que la sentència que va declarar la incompatibilitat de l’exconsellera del Pacte i farmacèutica Aina Salom era la conclusió d’un contenciós interposat per diputats i diputades del PP, alguns dels quals continuen al Parlament.

 

La portaveu adjunta del Grup MÉS, Fina Santiago, afirma que amb aquests arguments “el PP mostra la seva hipocresia”: “els seus parlamentaris poden posar un contenciós a alts càrrecs del Pacte per incompatibilitat, però els diputats de l’esquerra no ho poden fer amb alts càrrecs del PP? Mabel Cabrer hi està d’acord, amb això?”. Santiago replica que “és de sentit comú que els parlamentaris que tenen indicis que el president no és compatible puguin posar un contenciós: si no hi estan legitimats, qui ho està?”.

 

La diputada afegeix que el fet que el PP qüestioni la legitimitat dels diputats i diputades per plantejar el contenciós per saber si el president és incompatible “demostra la por que tenen en el PP i en el Govern que els jutges ens donin la raó”. “Fins ara Bauzá ha bravejat que era compatible. Si està tan segur, li demanam que deixi d’embullar i de fer el ridícul, i que faciliti la resolució d’aquest contenciós en compte de posar-hi pegues”, diu.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: