"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/09/2013

Isern gira l’esquena a les entitats que volen cultivar horts urbans

MÉS per Palma recorda que el govern es va comprometre al març a treure a concurs els terrenys municipals disponibles per a ser cultivats per entitats que proporcionin una ocupació i una font d’autoabastiment alimentariEl grup municipal denuncia que l’equip de govern del PP de Cort ha girat l’esquena durant mesos a entitats com “Cultivando la Tierra Cultivas Tu Futuro” que han demanat reiteradament l’opció de cultivar horts urbans a fi i efecte de donar una ocupació a persones en situació d’atur perquè puguin tenir accés a aliments que ells mateixos cultivin i també per a totes aquelles persones que ho necessitin i que no puguin participar en el cultiu de la terra.

 

Aquesta és una iniciativa que el grup municipal ecosobiranista va presentar el mes de març al ple de l’Ajuntament i que va rebre el suport unànime. Concretament, l’acord aprovat el 21 de març de 2013 és el següent:


“L’Ajuntament Ple insta a la Regidoria de Benestar Social a treure a concurs, a la major brevetat possible, els terrenys municipals previstos per la Regidoria d’Infraestructures per poder ser cultivats per entitats exclusivament de caire social que treballin per afrontar la manca de recursos de les persones en situació d’atur”

 

Durant el mes d’abril la encara regidora de Benestar Social, Sandra Fernández, va afirmar reiteradament a la regidora Marisol Fernández que el ple de condicions s’estava redactant perquè a principis d’estiu pogués passar el vistiplau tècnic i jurídic. Però un cop es va produir el relleu a la regidoria, “ha quedat demostrat que na Sandra Fernández ens va mentir a nosaltres i a les entitats, ja que no hi ha ni una ratlla escrita dels plecs de condicions per a treure a concurs els terrenys municipals” , afirma Marisol.

 

Ara desprès del relleu en Benestar Social, la responsable Aina Ferriol “li passa la pilota al Regidor d’Infraestructures, Andreu Garau perquè diu que no té mitjans per poder fer un plec de condicions d’aquestes característiques”, afegeix Marisol.

 

Per això, després de mesos d’espera, incertesa i mentides, la coalició MÉS per Palma durà al proper ple de l’ajuntament una proposició denunciant que el PP de Cort no vol ajudar a les persones que s’ofereixen voluntàries per a treballar la terra que l’ajuntament els hi pugui cedir. “Es tracta d’oferir una alternativa més que viable perquè aquelles persones que no tenen feina puguin disposar d’un recurs com és la terra per a cultivar-la i autoabastir-se d’aliments”, conclou la regidora.

 A continuació us adjuntam una imatge dels membres de l'entitat “Cultivando la Tierra Cultivas Tu Futuro” que avui s'han concentrat a Cort per denunciar que "els acords del plenari són paper banyat".


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: