"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/09/2013

El Grup MÉS veu prevaricació en l’acarnissament del PP contra els directors expedientats

Biel Barceló considera “covard i absolutament irresponsable” l’actitud del Govern Bauzá, sobretot després que els inspectors hagin desmentit la portaveu Núria Riera en posar de manifest que la sanció no tenia el seu avalEl portaveu del Grup Parlamentari MÉS, Biel Barceló, ha afirmat que l’acarnissament del Govern del PP contra els tres directors d’institut menorquins expedientats pel Govern “frega la prevaricació”, ja que no compta amb l’aval tècnic dels inspectors educatius, tal i com varen revelar els representants d’aquest col·lectiu. A més, Barceló ha denunciat que la portaveu de l’Executiu Bauzá, Núria Riera, “va mentir” quan va dir que sí que hi comptava, i ha lamentat l’actitud “covard i absolutament irresponsable” del Govern, que posa els inspectors com a excusa per “continuar el torcebraços amb la comunitat educativa”.

 

El portaveu del Grup MÉS ha instat el Govern a rectificar la seva actitud, i a treballar per recuperar el diàleg i el consens amb la comunitat educativa. En aquest sentit, la coalició considera que el PP ha de fer marxa enrere en l’expedient contra els directors perseguits, i ha de retirar el decret del TIL per tal de cercar el consens amb els representants de la comunitat educativa.

 

Biel Barceló ha afirmat que “no havíem vist mai tanta irresponsabilitat en el Govern Bauzá”, a qui “sembla que li agradi mantenir el torcebraços contra els docents”. I ha lamentat que el PP estigui “jugant amb un tema molt delicat com és l’educació”.

 

El Grup MÉS insta la resta de grups parlamentaris a incorporar la proposició no de llei del grup ecosobiranista en suport dels directors expedientats al debat que es desenvoluparà demà a la Diputació Permanent del Parlament en relació a aquesta qüestió.


Documents

PNL del Grup MÉS en suport als directors expedientats (191 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: