"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/09/2013

MÉS per Palma exigeix conèixer el grau d’incompliment del contracte de T-System

La regidora Marisol Fernández ha remès una carta al regidor d'Hisenda i president de l'IMI per tal de sol·licitar la paralització immediata de qualsevol pagament a l'empresa que subministra el sistema informàtic de l'Ajuntament abans de tenir el detall de les feines pagades i no realitzadesMÉS per Palma denuncia que el PP de Cort dur des del 2011 pagant les factures de l'empresa T-Systems per uns serveis que no s'han realitzat. Un informe tècnic del propi Ajuntament del passat mes de juliol posa en evidència que T-Systems ha incomplert sistemàticament el seu contracte que ha tingut lligada a la institució pública per deu anys (el contracte finalitza el 2014) i per un import anual de més de 5 milions d'euros.


Davant aquest fet tan greu, la regidora Marisol Fernández ha remès una carta al regidor d'Hisenda, portaveu de l'equip de govern i president de l'IMI, Julio Martínez, "perquè paralitzi immediatament qualsevol pagament a T-Systems". La regidora de la coalició MÉS alerta, però, que això no serà suficient, ja que per tal de determinar si l'empresa ha de ser penalitzada "l'IMI ha de realitzar un informe complet per revisar el grau d’execució del contracte, així coneixerem el grau d'incompliment de les feines contractades.


"El PP i en concret Julio Martínez ha bravejat d’eficiència en la gestió i la contenció de la despesa pública fins a límits irresponsables en qüestions de dret socials. I ara ens trobem en que s’està abonant 500.000 € públics mensuals a una empresa que des de l’inici del contracte el 2004, l’està incomplint de manera reiterada", afirma Marisol Fernández.


La coalició MÉS per Palma exigeix que no se segueixi donant doblers públics a una empresa "per la cara" i que és urgent elaborar un informe complet que determini el grau d'incompliment del contracte i s'inclogui una relació detallada de les factures reconegudes per detectar les feines no realitzades".


Marisol Fernández afegeix que, un cop es disposi d'aquesta informació, l'Ajuntament de Palma podrà reclamar les penalitzacions corresponents a T-System tal i com preveu el contracte amb l'empresa informàtica.

 

A continuació podeu consultar el contingut de la carta que avui mateix la coalició MÉS per Palma ha fet arribar al regidor d'Hisenda i president de l'IMI.


Documents

Carta a l'IMI (159 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: