"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/08/2013

MÉS qualifica de “nayp” la manera en què el PP quadra els comptes de la CAIB

Davant la renúncia del Govern als impostos “verds”, la coalició ecosobiranista considera que el debat no està tancat i insisteix en la necessitat de tributs mediambientals, sobre els dipòsits bancaris i d’estades turístiques

El grup parlamentari MÉS ha qualificat de “nyat” i ”xapuça” la manera en què el Conseller d’Hisenda vol quadrar els comptes de 2013, assumint un error de 60 milions d’euros que “no té res de tècnic, i molt de polític”. La coalició considera que és “un error encara molt més important en aquest context d’austeritat, ja que amb 60 milions d’euros es poden mantenir molts llits d’hospital oberts, eliminar llistes d’espera i contractar més docents als centres educatius de les Illes”.


Segons el diputat del grup David Abril, amb l’excusa dels interessos mal calculats, una partida que ja varem advertir en el debat de Pressuposts que estava molt inflada, el PP ha trobat la coartada perfecta per eliminar uns imposts que estaven plantejats des del principi, ja que “no eren ni verds, ni justos, i havien generat molt malestar social i empresarial”.


“No poden voler vendre la imatge de bons gestors i fer aquests desbarats perquè quadrin els comptes”, ha advertit Abril, qui ha defensat igualment la necessitat que segueixen tenint les administracions en general, i la CAIB en particular, de tenir més ingressos per fer front a les necessitats, amb uns imposts diferents dels defensats fins ara pel PP. Això és, en la línia de les esmenes i propostes presentades en el seu dia per MÉS: impost d’estades turístiques, imposts mediambientals i imposts sobre els dipòsits bancaris.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: