"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/01/2005

El PSM demana a la consellera de Salut que obri les unitats tancades de Son Llàtzer

El PSM demana a la consellera Castillo que obri urgentment els espais tancats a l’hospital de Son Ll√†tzer per evitar que els pacients hagin d’estar als passadissos mentre esperen habitaci√≥ o que s’hagin d’accelerar les altes dels malalts.

Els nacionalistes consideren inacceptable que Castillo no consideri urgent l’obertura de les unitats tancades en unes moments de intensa activitat hospital√†ria que, com es reconeix des de la pr√≤pia conselleria, es prolongar√† aquest mes i el seg√ľent.

El PSM denuncia que aquestes situacions, a m√©s de les incomoditats que pateixen els malalts i acompanyants, provoquen que el personal que treballa a aquest hospital es vegi sotm√®s a una sobrec√†rrega excessiva de les seves tasques habituals, sobrec√†rrega que repercuteix negativament en la qualitat de l’atenci√≥ que reben els pacients. En aquest sentit, els nacionalistes manifesten que ja √©s ben hora que els ciutadans de les Illes Balears rebin una atenci√≥ hospital√†ria adequada i de qualitat.

El PSM ja fa temps que present√† una proposici√≥ no de llei per tal que el Parlament de les Illes Balears inst√†s el Govern a obrir urgentment tots els espais de l’Hospital de Son Ll√†tzer i a dotar-los dels recursos humans i materials necessaris per al seu funcionament que va ser rebutjada pels grups majoritaris.

Els nacionalistes consideren que comen√ßa a ser hora que la consellera Castillo i el president Matas treballin perqu√® els hospitals p√ļblics comptin amb els recursos necessaris per fer front a les necessitats de la poblaci√≥.

Ě
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: