"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/01/2005

El PSM exigeix al Govern de l’Estat que no discrimini els ciutadans de les Illes Balears

L’exclusió de les Illes Balears del Pla d’infrastructures del Govern central suposa, una vegada més, una agressió injustificable a les Illes Balears. Ens hem de demanar si només som ciutadans de primera a l’hora de recaptar els nostres imposts.

D’altra banda el Partit Popular tampoc està legitimat per denunciar aquesta situació ja que, s’ha de recordar, el Pla d’Infrastructures d’Àlvarez Cascos també va deixar sense un euro a les Illes Balears.

Uns i altres, PP i PSOE, han practicat i practiquen la discriminació constant i els seus representants a Balears mai han estat capaços d’actuar dignament, sinó que intenten justificar l’actuació del Govern Central quan aquest és del seu mateix color polític.

No és possible que paguem les inversions ferroviàries de la Península sense que l’estat prevegi cap inversió ferroviària a les Illes Balears que n’estam igualment necessitats.

El PSM emplaça el PP i PSOE a resoldre aquesta situació de manera definitiva mitjançant la reforma de l’Estatut d’Autonomia. Una vegada més el PSM reivindica que els impostos recaptats a les Illes Balears siguin administrats per les institucions de les Illes Balears. Només si som amos dels nostres recursos fiscals acabarem amb aquesta explotació econòmica que ja comença a afectar greument el benestar dels ciutadans de Balears.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: