"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 12/01/2005

El PSM vol saber si el Govern ha fet res per evitar la saturaciĂł dels hospitals degut als casos de grip

El PSM vol saber quines actuacions ha dut a terme la Conselleria de Salut per tal de prevenir o pal·liar la saturació dels hospitals de les Illes Balears davant la possibilitat d’un increment d’ingressos a causa del grip. En aquest sentit, la diputada del PSM Joana Lluïsa Mascaró s’ha adreçat a la Consellera de Salut, Aïna Castillo, per demanar-li quines mesures s’han pres des del Govern de les Illes Balears. Concretament, la diputada nacionalista ha demanat a la Conselleria de Salut si aquests dies s’han incrementat els recursos humans als serveis d’urgències dels hospitals de les Illes Balears per donar resposta a l’increment de pacients.

Pel altra banda, i atès que la mitjana estatal de malalts de grip és molt superior a la de les Illes Balears, des del PSM volen saber si la Conselleria de Salut ha pres mesures extraordinàries pel cas que els problemes derivats del grip es poguessin incrementar.

Així mateix, el PSM critica que, degut a la manca d’espais, alguns dels pacients afectats pel grip, malaltia molt contagiosa, han hagut de ser ingressats en habitacions on els altres residents no pateixen aquesta malaltia.

ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: