"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/01/2005

El PSM exigeix al PP i PSOE que garanteixin d’una vegada les necessitats de comunicació aèria i marítima de les Illes

El PSM exigeix al Govern de les Illes Balears i al Ministeri de Foment que garanteixin sense més dilació les necessitats de comunicació aèria i marítima de les Illes Balears. Els nacionalistes reclamen a ambdues institucions que possibilitin d’una vegada que els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears disposin de les necessàries i suficients rutes aèries entre les Illes Balears i amb la península, que les freqüències en les rutes siguin també suficients i ajustades en horari a les particulars necessitats de la població i que les tarifes d’aquestes rutes s’adaptin a les necessitats de la demanda sense objeccions insalvables derivades de la seva hipotètica manca de rendibilitat empresarial.

El PSM vol que des de totes les administracions implicades s’adopti una política global en matèria de transports per a les Illes Balears que passi per la declaració de Servei Públic. En aquest sentit, els nacionalistes demanen a PP i PSOE que abandonin l’estratègia d’anar posant pegats i que deixin d’utilitzar la política de transport com a arma d’enfrontament partidista.

El PSM recorda insistentment que la satisfacció de les necessitats de comunicació dels ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears és un dret reconegut en l’ordenament jurídic que encara no ha estat satisfet pel Govern espanyol malgrat les reiterades i unànimes peticions institucionals i la reivindicació cívica d’aquest dret per la gairebé totalitat d’entitats polítiques, sindicals, econòmiques i socials.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: