"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 11/01/2005

El PSM demana a la Fiscalia que no deixi sortir al carrer els segells sobre la Constituci贸 europea

El PSM demana a la Fiscalia que no deixi sortir al carrer la s猫rie de segells de Correus denominada “Constituci贸n Europea 2005” que la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre vol posar en circulaci贸 dem脿 dimecres. Els nacionalistes consideren que l’emissi贸 d’aquest segells formen part de la campanya publicit脿ria encoberta del Govern espanyol per promoure el vot favorable al Tractat constitucional.

El PSM recorda que l’emissi贸 especials de segells est脿 normalment destinada a commemorar o destacar algun esdeveniment significatiu i sempre amb connotacions positives. En aquest sentit, els nacionalistes consideren del tot improcedent que el Govern espanyol emeti una s猫rie de segells sobre la Constituci贸 europea quan hi ha prevista per al proper mes de febrer la convocat貌ria de un refer猫ndum sobre el Tractat europeu.

El PSM considera que la Fiscalia s’ha de fer c脿rrec de la situaci贸 fins que es constitueixi la Junta Electoral i pugui pronunciar-se sobre l’edici贸 d’aquests segells. Els nacionalistes consideren que no hi ha cap ra贸 justifiqui la urg猫ncia de la posada en circulaci贸 dels segells i, per contra, 茅s prudent i assenyat esperar el dictamen de la Junta Electoral per garantir la correcta celebraci贸 del refer猫ndum.

El PSM manifesta que l’edici贸 dels segells no 茅s un fet a茂llat ni causal sin贸 que s’emmarca en la campanya institucional encoberta engegada pel Govern espanyol a favor del “S铆” al Tracta europeu. Els nacionalistes exigeixen a l’Executiu de Zapatero un escrupul贸s respecte als principis d’objectivitat i imparcialitat i li recorden els refer猫ndums teledirigits des del Govern de l’Estat 茅s una pr脿ctica passada de moda.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: